Historia

Kerhon historia ulottuu vuoteen 2005 ja Mäntsäläntie 44:ään, jossa aloitettiin kolmen miehen voimin tallin pystyttäminen. Tallia alettiin kutsumaan "Talli Neljä Neljäksi" osoitteen mukaan. Tallin virallinen perustamispäivä on 6.6.2006. Helmikuussa 2007 tallissa oli kuusi jäsentä.

Elokuussa 2007 uusi tallitila on katsottu ja varattu Jokimaalta; tällöin myös tallin "rakentaminen" aloitetaan. Seuraavan vuoden alussa tallin nimeksi valitaan Sabre MC. Syksyllä tallin jäsenmäärä on noussut kymmeneen; samalla myös shoveleiden määrä on noussut sadalla prosentilla.

Tammikuussa 2009 alkaa muutto uusiin ja isompiin tiloihin, samalla aloitetaan myös tilojen rakentaminen. Vuoden 2009 maaliskuussa järjestetään myös ensimmäinen Sabre MC pilkkikisa, josta on tarkoitus tehdä perinne. Heinäkuussa hyväksytään Sabre MC:n veljeskerho. Sabren etelän veljien talli on Tikkurilassa ja sitä ruvetaan kutsumaan nimellä Sabre MC South.

Elokuussa 2009 järjestetään Lahdessa uuden tallitilan avajaiset; live musiikin luodessa tunnelmaa avajaiset kestivät koko viikonlopun ja juhlijoita riitti aina ulkoterassilta telttaan asti. Syyskuussa Sabre MC osallistuu perinteikkään Aliens Runin järjestelyihin, Sabre MC vinssikadun tallille saapui noin 200 pyörää; ajo sujui hyvin ja kävijät olivat tyytyväisiä.

Vuoden 2010 alussa lahdessa järjestettyyn mp näyttelyn vlopun aikana järjestettyjä bileitä Sabre MC:llä alettiin kutsumaan kaikkien bileiden äidiksi. Vieraiden määrää oli jälkikäteen mahdotonta arvioida, mutta hyvä meno oli kaikin puolin nähtävissä ja tunnelma käsin koeteltavissa.

Vuoden 2011 lopulla Sabre MC Exterior osasto julkistettiin ja vuoden 2012 mp-messu iltana oli Southin tallilla ovet auki uusissa tiloissa, joiden rakentamisen parissa loppu- ja alkuvuosi kului.

Maaliskuussa 2013 päätettiin ottaa kerho Savonlinnasta mukaan toimintaan. Kesäkuussa 2013 muutettiin Sabre MC South, Sabre MC Helsingiksi.

Kesäkuussa 2014 Sabre MC Savonlinna sai täysväristatuksen.

Toukokuussa 2016 Leppävirran Biker Meetingissä julkistettiin Sabre MC Frontier. Uudet tilat sijaitsevat Iisalmessa. Sabre MC Frontier koostuu vuosia Sabre MC:ssa vaikuttaneista veljistä.